waterflesje bedrukken voor dummies

Net indien alle andere middelen voor Greengiving zijn ook de waterflesjes te bedrukken betreffende de logo of tekst.

Ze weten hetgeen de opties voor de opdruk bestaan, hoe ons logo zo juist mogelijk tot bestaan recht komt en welke tinten uit jouw logo dit mooist te combineren bestaan met het middel.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Welke vlieger zal helaas niet op. Hetgeen vervolgens immers? We tonen dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, zodat jouw exact beseft indien jouw je bestelling kan verwachten.

Heb je enkel een merknaam? Vervolgens kunnen wij verder louter dit merknaam erop drukken, doch een service aangaande Maxilia gaat bovendien, verzend jouw merknaam in en wij produceren kosteloos een goed passend design! Zo benut je het hele etiket op een waterfles en valt jou bedrijf extra op!

Verschillende wensen ofwel kan zijn het moeilijk te kiezen? De productexpert Gerard beseft er alles van en ondersteunt jouw graag beste keuze te produceren!

Met een DOPPER waterflesje bedrukt betreffende de logo kunt u dan ook bijdragen met een wereld betreffende niet zo plastic en schoner drinkwater wegens een ieder. Met een DOPPER zijn single-use waterflessen niet meer benodigd, uiteraard dat scheelt een gehele hoop plastic.

Bezoek de volledige presentatie van Dopper. U dan ook kan de presentatie kosteloos downloaden en benutten binnen de communiatie.  " Be the Messenger "

Lever de full color bestanden aan in CMYK, met teksten in lettercontouren en pixelafbeeldingen op summier 300 dpi

Ja, je wil af en toe ons mailtje ontvangen betreffende trends, tips, nieuws ofwel een aanbieding. U dan ook kunt dit tevens even afwachten en u dan ook uitschrijven bij een 1e volgende nieuwsbrief. We delen de gegevens ook niet met derden! Eis, na controle, binnen 1 werkdag bevestiging

Op onze webshop maken wij, en derde partijen, toepassen aangaande cookies. Het, om de verschillende functionaliteiten op deze webshop geoorloofd te maken en om inzicht te krijgen in het

Wilt u dan ook liever ons standaard model waterflesje? Bezoek dan de meest verkochte waterflesjes met bedrukt etiket.

DOPPER APP Betreffende een app vind jouw overal ter werled gratis watertap punten. Samen met je DOPPER en die app mag jouw zeker overal ter aarde water tappen. En dat scheelt toch maar alweer enigszins! Check een dopper app in een app store  

U mag er vanzelfsprekend wat anders dan drinkwater in doen. Een Tony Chocolonely / Handsoff My Chocolate chocoladereep smaakt heerlijk en kan zijn veel te aangenaam om te segmenten, behalve betreffende jezelf dan. Het geschenk is verpakt in ons leuk geschenkdoosje of tasje.

We verbeteren voortdurend ons druk- en orderproces. 99% van onze klanten is zeer content read more en beveelt ons weer aan bij anderen. Onze designers helpen je met je artwork en geven je altijd een digitaal ontwerp.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflesje bedrukken voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar